2021-03-02

Üniversitemizde Entegre Yönetim Sistemleri ve 2020 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlık Süreci Konularında Toplantı Düzenlendi

Üniversitemiz Kalite Komisyonu üyelerimizle, Kalite Komisyon Başkanı Prof. Dr. Bülent EKER Başkanlığında 2020 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu hazırlık süreci ve  Entegre Yönetim Sistemi Kurma konularında toplantı gerçekleştirildi. Bu kapsamda Entegre Yönetim Sistemi Kurma’ konularına değinildi. Bu kapsamda ISO 9001 (Kalite Yönetim Sistemi), ISO 14001 (Çevre Yönetim Sistemi) ve ISO 45001 (İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi) belgeleri ve YÖKAK (Yükseköğretim Kalite Kurulu) izleme ve akreditasyon çalışmaları hakkında bilgiler vererek sunumunu gerçekleştirdi.