2023-08-03

Üniversitemizde Entegre Yönetim Sistemi Kapsamında Gerçekleştirilen Gözetim Denetimi Sonrası Bilgilendirme ve Farkındalık Toplantısı Gerçekleştirildi

Bilindiği üzere Üniversitemiz 01-02.08.2023 tarihlerinde Entegre Yönetim Sistemi kapsamında Gözetim Denetimine tabi tutulmuştur. Bu kapsamda denetim konularında ilgili personelimize yönelik bilgilendirme ve denetim hususlarına ilişkin farkındalığın arttırılması kapsamında çevrim içi toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğünden İSG Uzmanı Öğr. Gör. Metin TAŞKIN, Çevre Yönetim Komisyonu Üyesi Arş. Gör. Dr. Can Burak ÖZKAL ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Arzu ALKANAT denetime tabi olan birimlerimiz akademik ve idari personellerine denetim hususları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundular.