2023-07-28

Üniversitemizde Entegre Yönetim Sistemi Gözetim Denetimi Hususları ile İlgili Çevrim İçi Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi



 

Üniversitemiz ilgili birimlerine Entegre Yönetim Sistemi Gözetim Denetimi hususları ile ilgili çevrim içi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Prof. Dr. Murat TAŞAN, Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğünden İSG Uzmanı Öğr. Gör. Metin TAŞKIN, Çevre Yönetim Komisyonu Üyesi Arş. Gör. Dr. Can Burak ÖZKAL’ın yanı sıra denetime tabi olacak birimlerimizden akademik ve idari personellerimiz katıldı.

Toplantıda Operasyonel Planlama ve Kontrol, Riskler ve fırsatlar, Kurumsal Görev Yetki ve Sorumluluklar, Yeterlilik, Farkındalık, Tehlikeleri ortadan kaldırma ve İSG risklerini azaltma, Çevre Boyutları, Uygunluk Yükümlülükleri, Planlama Faaliyetleri, Kaynaklar, İletişim, Hizmet Sunumunun Kontrolü, Acil durumlara hazır olma ve müdahale konu başlıklarında bilgilendirmeler yapıldı.