2023-06-01

Üniversitemiz Kalite Komisyonu İzleme Değerlendirme ve İyileştirme Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile Toplantı Gerçekleştirildi

Toplantıda üniversitemiz mevcut anket soruları üzerinden görüş ve öneriler alınmasının yanı sıra üniversitemiz performansının takibi konusunda dikkate alınan Stratejik Plan/ YÖKAK/YÖKSİS/Bütçe/İzlem performans göstergeleri verilerinin incelenmesi, güvenilirliğinin sağlanması, birimlerimize stratejik plan dahilinde tanımlanan performans göstergelerinin dağılımının incelenmesi yeni dönem stratejik planda dağılım hususunda ön çalışmaların yürütülmesi; üniversitemiz mevcut anketlerinin değerlendirilmesi; UYGAR merkezlerimizin Stratejik Plan dönemiyle uyumlu izlem göstergelerinin belirlenmesine yönelik İzleme Değerlendirme ve İyileştirme Alt Çalışma Grubu Üyeleri arasında görev dağılımı yapılarak alt gruplar oluşturuldu.

Toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN’ ve Kalite Komisyonu İzleme Değerlendirme ve İyileştirme Alt Çalışma Grubu Üyeleri katıldı.