2022-09-09

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Üyeleri İle YÖKAK 2022 Kurumsal Akreditasyon Programı Kapsamında Toplantı Gerçekleştirildi

Üniversitemizde YÖKAK 2022 Kurumsal Akreditasyon Programı çalışmaları ve TNKÜ 2021 Kurum İç Değerlendirme Raporu doğrultusunda birimlerimizin değerlendirmeye hazırlanması ve kalite süreçlerinin içselleştirilmesi için Rektörlük Senato Salonunda toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda TNKÜ Kalite Güvence Sistemi Yönergesi çerçevesinde Alt Çalışma Grubu Üyeleri belirlendi. İzlenecek yol haritası konusunda Üniversitemiz açısından oldukça yararlı görüşmelerin yapıldığı bu toplantıda akreditasyon çalışmalarımız için yol haritasının iyileştirilmesine büyük ölçüde katkı sağlaması beklenmektedir.

Toplantıya TNKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, TNKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, TNKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, TNKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ve TNKÜ Kalite Komisyonu Üyelerimiz katıldı.