2023-02-16

Üniversitemiz Kalite Komisyonu ve Alt Çalışma Üyeleri ile 2022 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanmasına Yönelik Çevrimiçi Toplantı Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kalite Komisyonu ve Alt Çalışma Üyeleri ile 2022 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun hazırlanmasına yönelik 16.02.2022 tarihinde çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Hazırlama Kılavuzu 3.1 Rehberi doğrultusunda Liderlik, Yönetişim ve Kalite, Eğitim ve Öğretim, Araştırma ve Geliştirme ve Toplumsal Katkı başlıkları çerçevesinde Birim İç Değerlendirme Raporlarının değerlendirilmesi ve konsolide Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanması için bilgi paylaşımında ve görev dağılımında bulunuldu. Ayrıca “TNKÜ KİDR 2022 Hazırlama Takvimi” hazırlandı.