2023-02-21

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Yönetim Sistemi Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile 2022 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanmasına Yönelik Çevrimiçi Toplantılar Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Yönetim Sistemi Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile 2022 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun hazırlanmasına yönelik çevrimiçi toplantılar gerçekleştirildi.

Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Hazırlama Kılavuzu 3.1 Rehberi doğrultusunda Liderlik, Yönetişim ve Kalite başlığı çerçevesinde Birim İç Değerlendirme Raporlarının değerlendirilmesi ve konsolide Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanması için bilgi paylaşımında bulunuldu.

21.02.2023 tarihli 1 Nolu Toplantısında

A.1. Liderlik ve Kalite ana başlığında; A.1.1. Yönetişim modeli ve idari yapı, A.1.2. Liderlik, A.1.3. Kurumsal dönüşüm kapasitesi, A.1.4. İç kalite güvencesi mekanizmaları, A.1.5. Kamuoyunu bilgilendirme ve hesap verebilirlik başlıkları kapsamında rapor taslağı ve kanıtlar üzerinde çalışma gerçekleştirildi.

22.02.2023 Tarihli 2 Nolu Toplantısında

A.2. Misyon ve Stratejik Amaçlar ana başlığında; A.2.1. Misyon, vizyon ve politikalar, A.2.2. Stratejik amaç ve hedefler, A.2.3. Performans yönetimi başlıkları kapsamında rapor taslağı ve kanıtlar üzerinde çalışma gerçekleştirildi.

24.02.2023 tarihli 3 Nolu Toplantısında

A.3. Yönetim Sistemleri ana başlığında; A.3.1. Bilgi yönetim sistemi, A.3.2. İnsan kaynakları yönetimi, A.3.3. Finansal yönetim, A.3.4. Süreç yönetimi başlıkları kapsamında rapor taslağı ve kanıtlar üzerinde çalışma gerçekleştirildi.

28.02.2023 tarihli 4 Nolu Toplantısında

A.4. Paydaş Katılımı ana başlığında; A.4.1. İç ve dış paydaş katılımı, A.4.2. Öğrenci geri bildirimleri, A.4.3. Mezun ilişkileri yönetimi başlıkları kapsamında rapor taslağı ve kanıtlar üzerinde çalışma gerçekleştirildi.