2023-03-07

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Uluslararasılaşma Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile 2022 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanmasına Yönelik Çevrimiçi Toplantı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Uluslararasılaşma Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile 2022 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanmasına yönelik çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi.

07.03.2023 tarihli 1 Nolu Toplantısında

A.5. Uluslararasılaşma ana başlığında; A.5.1. Uluslararasılaşma süreçlerinin yönetimi, A.5.2. Uluslararasılaşma kaynakları, A.5.3. Uluslararasılaşma performansı başlıkları kapsamında rapor taslağı ve kanıtlar üzerinde çalışma gerçekleştirildi.

29 Mart 2023 2 Nolu Toplantısında

Uluslararasılaşma başlığı çerçevesinde Taslak TNKÜ Kurum İç Değerlendirme Raporunun  incelenmesi gerçekleştirildi.