2024-03-05

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Toplumsal Katkı Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile 2023 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanmasına Yönelik Çevrimiçi Toplantı Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Toplumsal Katkı Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile 2023 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun hazırlanmasına yönelik çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi.

Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Hazırlama Kılavuzu 3.2 Rehberi doğrultusunda Toplumsal Katkı başlığı çerçevesinde Birim İç Değerlendirme Raporlarının değerlendirilmesi ve konsolide Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanması için bilgi paylaşımında bulunuldu.

05.03.2024 tarihli Toplantıda

Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda D.1.1 Toplumsal Katkı Süreçlerinin Yönetimi, D.1.2.Kaynaklar, D.2.1.Toplumsal Katkı performansının izlenmesi ve değerlendirilmesi başlıkları kapsamında rapor taslağı ve kanıtlar üzerinde çalışma gerçekleştirildi.