2023-02-27

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Toplumsal Katkı Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile 2022 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanmasına Yönelik Çevrimiçi Toplantı Gerçekleştirildi



 

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Toplumsal Katkı Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile 2022 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanmasına Yönelik Çevrimiçi Toplantılar Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Toplumsal Katkı Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile 2022 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun hazırlanmasına yönelik çevrimiçi toplantılar gerçekleştirildi. 

Toplantıda Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Hazırlama Kılavuzu 3.1 Rehberi doğrultusunda Toplumsal Katkı başlığı çerçevesinde Birim İç Değerlendirme Raporlarının değerlendirilmesi ve konsolide Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanması için bilgi paylaşımında bulunuldu.

27.02.2023 tarihli 1 Nolu Toplantısında

D.1. Toplumsal Katkı Süreçlerinin Yönetimi ve Toplumsal Katkı Kaynakları ana başlığında; D.1.1. Toplumsal katkı süreçlerinin yönetimi, D.1.2. Kaynaklar,

D.2. Toplumsal Katkı Performansı ana başlığında; D.2.1.Toplumsal katkı performansının izlenmesi ve değerlendirilmesi başlıkları kapsamında rapor taslağı ve kanıtlar üzerinde çalışma gerçekleştirildi.

28.03.2023 tarihli 2 Nolu Toplantısında
 
Toplumsal Katkı Başlığı çerçevesinde Taslak TNKÜ Kurum İç Değerlendirme Raporunun  incelenmesi gerçekleştirildi.