2023-12-21

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Eğitim Öğretim Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile Çevrim İçi Toplantı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Eğitim Öğretim Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile gerçekleştirilen çevrim içi toplantıda Üniversitemiz genelinde kalite çalışmaları kapsamında sürecin daha verimli yürütülmesi için Eğitim-Öğretim Alt Çalışma Grubu Üyeleri arasında birim dağılımının gerçekleştirilmesi ile ilgili görüş ve öneriler alındı.

Prof. Dr. Murat TAŞAN Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ayrıca Strateji Geliştirme Daire Başkanı Arzu ALKANAT ve Öğr. Gör. Dr. Burcu DURMUŞ katılım sağladı. Toplantı Üniversitemiz Kalite çalışmaları kapsamındaki Eğitim-Öğretim konulu diğer gündem maddelerinin görüşülmesi ile son buldu.