2024-03-04

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Eğitim Öğretim Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile 2023 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanmasına Yönelik Çevrimiçi Toplantı Gerçekleştirildi.



Üniversitemiz Kalite Komisyonu Eğitim Öğretim Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile 2023 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun hazırlanmasına yönelik çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi. 

Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Hazırlama Kılavuzu 3.2 Rehberi doğrultusunda Eğitim Öğretim başlığı çerçevesinde Birim İç Değerlendirme Raporlarının değerlendirilmesi ve konsolide Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanması için bilgi paylaşımında bulunuldu.

04.03.2024 tarihli 1 Nolu Toplantısında

Prof. Dr. Murat TAŞAN Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda B.1. Program Tasarımı, Değerlendirmesi ve Güncellenmesi ana başlığında; B.1.1. Programların tasarımı ve onayı, B.1.2. Programın ders dağılım dengesi, B.1.3. Ders kazanımlarının program çıktılarıyla uyumu, B.1.4. Öğrenci iş yüküne dayalı ders tasarımı, B.1.5. Programların izlenmesi ve güncellenmesi, B.1.6. Eğitim ve öğretim süreçlerinin yönetimi başlıkları kapsamında rapor taslağı ve kanıtlar üzerinde çalışma gerçekleştirildi.