2023-02-21

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Eğitim Öğretim Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile 2022 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanmasına Yönelik Çevrimiçi Toplantılar Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Eğitim Öğretim Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile 2022 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun hazırlanmasına yönelik  çevrimiçi toplantılar gerçekleştirildi.

Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Hazırlama Kılavuzu 3.1 Rehberi doğrultusunda Eğitim Öğretim başlığı çerçevesinde Birim İç Değerlendirme Raporlarının değerlendirilmesi ve konsolide Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanması için bilgi paylaşımında bulunuldu.

21.02.2023 tarihli 1 Nolu Toplantısında

B.1. Program Tasarımı, Değerlendirmesi ve Güncellenmesi ana başlığında; B.1.1. Programların tasarımı ve onayı, B.1.2. Programın ders dağılım dengesi başlıkları kapsamında rapor taslağı ve kanıtlar üzerinde çalışma gerçekleştirildi.

23.02.2023 tarihli 2 Nolu Toplantısında

B.1. Program Tasarımı, Değerlendirmesi ve Güncellenmesi ana başlığında; B.1.3. Ders kazanımlarının program çıktılarıyla uyumu, B.1.4. Öğrenci iş yüküne dayalı ders tasarımı, B.1.5. Programların izlenmesi ve güncellenmesi, B.1.6. Eğitim ve öğretim süreçlerinin yönetimi başlıkları kapsamında rapor taslağı ve kanıtlar üzerinde çalışma gerçekleştirildi.

24.02.2023 tarihli 3 Nolu Toplantısında

B.2. Programların Yürütülmesi (Öğrenci Merkezli Öğrenme Öğretme ve Değerlendirme) başlığında; B.2.1. Öğretim yöntem ve teknikleri, B.2.2. Ölçme ve değerlendirme başlıkları kapsamında rapor taslağı ve kanıtlar üzerinde çalışma gerçekleştirildi.

01.03. 2023 tarihli 4 Nolu Toplantısında

B.2. Programların Yürütülmesi (Öğrenci Merkezli Öğrenme Öğretme ve Değerlendirme) başlığında; B.2.3. Öğrenci kabulü, önceki öğrenmenin tanınması ve kredilendirilmesi, B.2.4. Yeterliliklerin sertifikalandırılması ve diploma,

B.3. Öğrenme Kaynakları ve Akademik Destek Hizmetleri ana başlığında; B.3.1. Öğrenme ortam ve kaynakları, B.3.2. Akademik destek hizmetleri, başlıkları kapsamında rapor taslağı ve kanıtlar üzerinde çalışma gerçekleştirildi.

14.03. 2023 tarihli 5 Nolu Toplantısında

B.3. Öğrenme Kaynakları ve Akademik Destek Hizmetleri ana başlığında; B.3.3. Tesis ve altyapılar, B.3.4. Dezavantajlı gruplar, B.3.5. Sosyal, kültürel, sportif faaliyetler,

B.4. Öğretim Kadrosu ana başlığında ise; B.4.1. Atama, yükseltme ve görevlendirme kriterleri, B.4.2. Öğretim yetkinlikleri ve gelişimi, B.4.3. Eğitim faaliyetlerine yönelik teşvik ve ödüllendirme başlıkları kapsamında rapor taslağı ve kanıtlar üzerinde çalışma gerçekleştirildi.

28.03.2023 tarihli 6 Nolu Toplantısında
Eğitim ve Öğretim başlığı çerçevesinde Taslak TNKÜ Kurum İç Değerlendirme Raporunun  incelenmesi gerçekleştirildi.