2024-01-09

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Araştırma Geliştirme Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile Toplantı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Araştırma Geliştirme Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile gerçekleştirilen toplantıda Elektronik Strateji Analiz Sistemine (ESAS) girişleri yapılan YÖKAK, YÖKSİS kapsamındaki araştırma geliştirme performans göstergelerine yönelik birimlerden yıllık hedef değerlerinin alınmasına yönelik karar alındı ve çalışma süreçleri ile ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu.

Prof. Dr. Murat TAŞAN Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ayrıca Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN katılım sağladı. Üniversitemiz Kalite çalışmaları kapsamındaki araştırma geliştirme konulu diğer gündem maddelerinin görüşülmesi ile son buldu.