2023-02-21

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Araştırma Geliştirme Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile 2022 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanmasına Yönelik Çevrimiçi Toplantılar Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Araştırma Geliştirme Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile 2022 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun hazırlanmasına yönelik çevrimiçi toplantılar gerçekleştirildi.

Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Hazırlama Kılavuzu 3.1 Rehberi doğrultusunda Araştırma ve Geliştirme başlığı çerçevesinde Birim İç Değerlendirme Raporlarının değerlendirilmesi ve konsolide Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanması için bilgi paylaşımında bulunuldu.

21.02.2023 tarihli 1 Nolu Toplantısında

C.1. Araştırma Süreçlerinin Yönetimi ve Araştırma Kaynakları ana başlığında; C.1.1. Araştırma süreçlerinin yönetimi, C.1.2. İç ve dış kaynaklar, C.1.3. Doktora programları ve doktora sonrası imkanlar başlıkları kapsamında rapor taslağı ve kanıtlar üzerinde çalışma gerçekleştirildi.

23.02.2023 tarihli 2 Nolu Toplantısında

C.2. Araştırma Yetkinliği, İş birlikleri ve Destekler ana başlığında; C.2.1. Araştırma yetkinlikleri ve gelişimi, C.2.2. Ulusal ve uluslararası ortak programlar ve ortak araştırma birimleri başlıkları kapsamında rapor taslağı ve kanıtlar üzerinde çalışma gerçekleştirildi.

03.03.2023 3 Nolu Toplantısında

C.3. Araştırma Performansı ana başlığında; C.3.1. Araştırma performansının izlenmesi ve değerlendirilmesi, C.3.2. Öğretim elemanı/araştırmacı performansının değerlendirilmesi,

10.03.2023 4 Nolu Toplantısında
Araştırma ve Geliştirme başlığı çerçevesinde kanıtsal belgelerin değerlendirilmesi,

13.03.2023 5 Nolu Toplantısında

29.03.2023 6 Nolu Toplantısında
Araştırma ve Geliştirme başlığı çerçevesinde Taslak TNKÜ Kurum İç Değerlendirme Raporunun  incelenmesi gerçekleştirildi.