2023-08-23

Üniversitemiz Entegre Yönetim Sistemi Kapsamında Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Gerçekleştirildi



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Entegre Yönetim Sistemi kapsamında 2022 yılı Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN başkanlığında Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Prof. Dr. Murat TAŞAN ile Genel Sekreter V. Fatih TUNA, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan ARABUL, Daire Başkanları ve İdari Personel katıldı.

Üniversitemiz 2022 yılı ve 2023 yılı ilk altı ay değerlendirmesi kapsamında Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısında, EYS kapsamında belirlenen iç denetim sonuçlarının görüşülmesi, bir önceki yılda yapılan toplantıda alınan kararların gözden geçirilerek performans değerlendirilmesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılı faaliyetlerinin değerlendirilmesi, paydaş memnuniyeti ve ilgili taraflardan geri bildirimlerin değerlendirilmesi, kaynakların yeterliliği, risklerin ve fırsatların değerlendirilmesi, kalite, çevre ve İSG amaçlarına erişme derecesi, dış tedarikçilerin performansı, uygunluk yükümlülüklerinin yerine getirilme durumu ile beraber gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantı, yapılan karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi.