2023-02-03

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Lisans Programının HEPDAK Akreditasyonu Kapsamında Bilgi Paylaşım Toplantısı Düzenlendi



Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Lisans Programının 04/04/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere HEPDAK tarafından akredite edilmesi sürecinde edinilen tecrübe ve bilgi paylaşımı kapsamında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Murat Taşan başkanlığında 3 Şubat 2023 günü toplantı düzenlendi.

Toplantıda, Fakülte Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Arzu Malak ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç.Dr. Ebru Önler lisans programının akreditasyonu sürecinde gerçekleştirilen çalışmaları ve akreditasyon kapsamında ileriye doğru planlanan konuları katılımcılara sundular.

Toplantıya Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümünden Dr.Öğr.Üyesi Feyza Çağla Oran, Beslenme ve Diyetetik Bölümünden Dr.Öğr.Üyesi Nazan Tokatlı Demirok ve Arş.Gör. Dr. Serkan Aslan,  Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanı Arzu Alkanat, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol Akyazı, Bilgi İşlem Daire Başkanı Evren Köksal katılım sağladılar. Toplantıda  HEPDAK lisans programları akreditasyonu kapsamındaki ölçütler ile ilgili bilgi paylaşımı yapılarak görüş ve öneriler ile iyi uygulama örnekleri kayıt altına alındı.