2024-03-06

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Uluslararasılaşma Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile 2023 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanmasına Yönelik Çevrimiçi Toplantı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Uluslararasılaşma Alt Çalışma Grubu Üyeleri ile 2023 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun hazırlanmasına yönelik çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi.

Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Hazırlama Kılavuzu 3.2 Rehberi doğrultusunda Uluslararasılaşma başlığı çerçevesinde Birim İç Değerlendirme Raporlarının değerlendirilmesi ve konsolide Kurum İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanması için bilgi paylaşımında bulunuldu.

06.03.2024 tarihli Toplantıda

Prof. Dr. Murat TAŞAN Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda A.5 Uluslararasılaşma başlığı çerçevesinde A.5.1. Uluslararasılaşma süreçlerinin yönetimi, A.5.2 Uluslararasılaşma Kaynakları, A.5.3 Uluslararasılaşma Performansı kapsamında rapor taslağı ve kanıtlar üzerinde çalışma gerçekleştirildi.