2018-05-10

Kalite Komisyonu Ziyaretlerine Devam Ediyor

Üniversitemiz Kalite Komisyonu planladığı doğrultuda üniversitemiz birimlerine 2018 ziyaretlerine başlamıştır. Bu ziyaretler kapsamında 09.05.2018 tarihinde ilk olarak Çorlu Mühendislik Fakültesi, Çorlu Meslek Yüksekokulu, Fen Edebiyat Fakültesi ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna, NKÜ Kalite Komisyonu adına Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL, Prof. Dr. Aslı KORKUT, Prof. Dr. Ensar NİŞANCI, Daire Başkanlarımız Arzu ALKANAT ve Evren KÖKSAL  ziyaretlerde bulundular. Okullarımıza ziyaretlerde birimin akademik ve idari temsilcileri ile bir araya gelinerek kalite süreci hakkında bilgiler verildi ve fikir alışverişinde bulunuldu.  Kalite Komisyonu Başkanı Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL, birim yöneticilerine kalite politikasını ve üniversitemiz misyon ve vizyonunun yer aldığı çerçeveleri takdim etti. Üniveristemizde kalite çalışmalarının hızla devam ettiğini beyan eden Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL, kalite sürecinde hep birlikte yer almamız gerektğinin altını çizdi.