2024-08-16

Üniversitemiz Entegre Yönetim Sistemi Kapsamında Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Gerçekleştirildi



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Entegre Yönetim Sistemi kapsamında 2023 yılı Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN başkanlığında Rektörlük Yönetim Kurulu Salonunda 16.08.2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz 2023 yılı ve 2024 yılı ilk altı ay değerlendirmesi kapsamında Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısında, EYS kapsamında belirlenen iç denetim sonuçlarının görüşülmesi, bir önceki yılda yapılan toplantı kararlarının gözden geçirilerek performansının değerlendirilmesi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı faaliyetlerinin değerlendirilmesi, paydaş memnuniyeti ve ilgili taraflardan geri bildirimlerin değerlendirilmesi, kaynakların yeterliliği, risklerin ve fırsatların değerlendirilmesi, kalite, çevre ve İSG amaçlarına erişme derecesi, dış tedarikçilerin performansı, uygunluk yükümlülüklerinin yerine getirilme durumu konularını kapsayan gündem maddeleri görüşüldü.

Yapılan toplantıda, Üniversitemiz öğrenci ve personel anketlerinden gelen geri bildirimler kapsamında gerekli tedbirlerin alınması ve iyileştirilmelerin yapılması konusunda çalışmalar başlatılmıştır.

Toplantıya, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Daire Başkanları ve İş Sağlığı ve Güvenliği Komisyonu Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Metin TAŞKIN, Çevre Komisyonu Üyesi Doç. Dr. Can Burak ÖZKAL ve İdari Personel katılım sağladı.

Toplantı, yapılan karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi.