2021-06-18

Üniversitemizde ISO 14001 (Çevre Yönetim Sistemi) ve ISO 45001 (İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi) Çalışmaları Kapsamında Online Toplantı Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Akademik Birimlerinde Dekan Yardımcıları, Müdür Yardımcıları, Birim Sekreterleri; İdari Birimlerinde Şube Müdürleri ile tüm birimlerin İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri ve Odak Personellerinin katılımı ile ISO 14001 (Çevre Yönetim Sistemi) ve ISO 45001 (İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi) çalışmaları kapsamında online toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Rektör Yardımcısı ve Kalite Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Bülent EKER ve Çerkezköy MYO Öğretim Elemanı Dr. Öğr.  Gör. Reyhan ATA üniversitemizde yürütülen süreç ve çalışmalar kapsamında bilgiler vererek sunum gerçekleştirdi.