2018-11-06

Üniversitemizde Mentörlerimizle Kalite Toplantısı Gerçekleştirildi

Kalite sürecinde üniversitemiz mentörlüğünü yürüten Yükseköğretim Kalite Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Aslıhan NASIR ve Prof. Dr. Sina ERCAN tarafından, 06 Kasım 2018 Salı saat 11:00 de Rektörlük Binası Senato Salonunda kalite iç değerlendirme ve dış değerlendirme süreci ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Prof. Dr. Aslıhan NASIR ve Prof. Dr. Sina ERCAN tarafından mentörlük sistemi, yükseköğretim kalite güvence sistemi, kurumsal dış değerlendirme süreci ve ölçütleri gibi konular hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Toplantı Rektörümüz Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL, Prof. Dr. Şefik KURULTAY, Prof. Dr. İsmail YILMAZ, Senato Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kalite Komisyon Üyeleri, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.