2018-05-23

Kalite Komisyonu Ziyaretleri Devam Ediyor

Üniversitemizde üç yıldır devam eden kalite süreci hakkında bilgiler vermek ve kalite sürecini benimsetmek amacıyla yapılan toplantılardan biri de 21.05.2018 tarihinde Sağlık Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri MYO ve Sosyal Bilimler MYO birimlerini yerinde ziyaret ederek gerçekleşmiştir. Kalite Komisyonu Başkanı Prof. Dr. İhsan SOYSAL, Kalite Komisyonu Üyelerimiz Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Nilda TURGUT, Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Doç. Dr. Emrah İsmail ÇEVİK, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Arzu ALKANAT ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Evren KÖKSAL'IN katılımıyla gerçekleşmiştir. Gerçekleştirilen toplantıda katılımcılara süreç hakkıında bilgiler verilirken onlarında konu hakkında fikirleri alınarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı Prof. Dr. İhsan SOYSAL'ın birimlere takdim ettiği NKÜ Kalite Politikası ve Misyon-Vizyon Çerçevelerini takdim etmesiyle son bulmuştur.